Udvalg

Nedenfor findes en kort beskrivelse af Farum Svømmeklubs forskellige udvalg og disses medlemmer. Der er mindst 2 medlemmer fra bestyrelsen i hvert udvalg. Formand for de enkelte udvalg er et medlem af bestyrelsen. Har du spørgsmål til nogle af udvalgene kan du sende en mail til alle i udvalget ved at klikke på udvalgets navn. Det kan være ris, ros eller gode ideer.

Opdateret juni 2017.

Udvalg Formål Medlemmer
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. er ansvarlig for al svømning i klubben, dvs. både bredden i svømmeskolen og undervisningen på disse hold. samt konkurrenceafdelingen og træningen på disse hold. Herunder ligger også planlægning af stævner, officials, kurser, etc. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (formand)
Anne-Mette Jørgensen

Svømmerrepræsentanter:
Simone Jørgensen
Thomas Bech
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. er ansvarlig for alle supportfunktionerne i klubben, herunder alle de forskellige arrangementer fra Farum Cup til forældremøder og julefrokoster. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (formand)
Lene Saaby Schmidt
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. er ansvarlig for fastlæggelse og vedligehold af klubbens strategi.
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. er ansvarlig for økonomien i klubben. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (formand)

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. er ansvarlig for sponsoraktiviteterne i klubben. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (formand)
Lotte Dige