Udskriv

Spørgsmål og svar

.

Her finder du svar på en del af de spørgsmål, som ofte bliver stillet af brugerne af Webshoppen.
Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, så send dit spørgsmål til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Sæsonen 2017-2018 starter fredag den 1. september 2017 for fredagsholdene, og ellers i løbet af den efterfølgende uge. Sæsonen slutter mandag den 18. juni 2018.

Ferier, helligdage og andre undervisningsfri dage kan ses i kalenderen på hjemmesiden.
Du skal tilmelde dig til holdene på alle de tidspunkter, hvor du vil svømme. Dette er vigtigt, for at vi kan vide om et hold skal gennemføres eller aflyses på baggrund af for få tilmeldte.
Mht. rabat, se næste spørgsmål/svar.
Webshoppen kan godt se, hvis du køber flere af samme slags hold, men kan ikke afgøre, om det er samme person, der tilmeldes. Derfor kan rabatten ikke gives automatisk. Hvis du skriver en besked i kommentarfeltet, eller når vi selv opdager en tilmelding til flere hold, så påføres rabatten den eksisterende ordre, og kun det reducerede beløb hæves fra dit Dankort.
Webshoppen sender en ordrebekræftelse til dig, når du har betalt ordren. I den kan du se, at betalingen er gået igennem. På det tidspunkt har du reserveret pladsen på de(t) hold, du har bestilt. På et senere tidspunkt vil du modtage en mail, hvor vi ændrer status til "Leveret" samtidig med, at vi hæver pengene fra dit Dankort. Først på det tidspunkt er din tilmelding til holdet endelig godkendt.
Du kan betale med Dankort og eDankort (netbank). Vi modtager ikke kreditkort, da omkostningerne for os er for store. På Dankort er der et lille gebyr, som Farum Svømmeklub betaler, selvom det er tilladt at opkræve gebyret hos betaleren.
Hvis du ikke har et Dankort så skal du skrive til os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder vi en løsning på dette.
Vi hæver først pengene fra din konto, når vi ved, at vi endelig kan bekræfte din tilmelding til holdene. Derfor kan der gå op til 14 dage (i sjældne tilfælde mere) før pengene hæves.
Nej, Farum Svømmeklub har hverken søskenderabat eller familiekontingent.
I løbet af hele sæsonen er der mellem 35 og 37 undervisningsdage. Det afhænger af placeringen af diverse helligdage, ferier og stævner. Men alle får altså ca. lige mange dage, selvom det nogle gange kan se ud som om, at der er stor forskel. De dage, hvor Farum Svømmeklub eller andre aflyser undervisningen pga. stævner er medregnet i ovennævnte tal. Der er ingen forskel i kontingentindbetalingen.
Hvis et hold er udsolgt, dvs. lagerbeholdningen er 0 (nul), så kan man ikke tilmelde sig. I stedet kan man komme på venteliste. Vi har to former for venteliste.
Aktiv venteliste:
Køb en plads på en venteliste til holdet. Vælg kategorien ”Diverse” og produktet ”Venteliste”. Direkte link her. Skriv derefter det 4-cifrede holdnummer på det hold, som du gerne vil vente på. Så holder vi øje med holdet og informerer dig direkte, når/hvis der igen bliver plads på holdet. Her er man placeret i rækkefølge og foran dem på passiv venteliste.
Passiv venteliste:
Hvis du klikker på "Underret mig" på holdet, så kommer du på en passiv venteliste, hvor alle på ventelisten får besked, når/ hvis der kommer ledige pladser. Her har ingen fortrinsret.
Vi har indført, at man kan købe en prøvetime til sit barn. Man kan kun købe til ledige hold, og hvis man i umiddelbar forlængelse af prøvetimen tilmelder barnet til et hold, så refunderes prisen for prøvetimen.