Velkommen til vores Webshop / Tilmelding

program2017 l Du tilmelder dig til vores hold ved at købe de hold, som vi udbyder. Når du har udfyldt en bestilling og betalt den, vil du modtage en mail med status "Bekræftet". Dette bekræfter, at der er plads på holdet. Derefter vil der normalt gå 1-5 dage (i opstartsfasen helt op til 3 uger), hvorefter du vil modtage en mail med status "Leveret" og dette er den endelige bekræftelse på din deltagelse og det er samtidig det tidspunkt din betaling bliver hævet på din Dankort-konto.

Der er åbent for tilmeldinger gældende for sæsonen 2017-2018, som begynder den 1. september 2017.

 

Vælg mellem de forskellige kategorier herunder og find det hold, der passer dig eller dit barn bedst. Når du køber hold, uanset om det er til dit barn eller dig selv, så skal deltagerens fulde navn og fødselsdato angives, helst på format DD-MM-ÅÅÅÅ.

Det nemmeste for dig er, at du kun opretter én bruger, og køber hold til alle i familien via den bruger på én ordre. Så har du et samlet overblik. Brug helst din email-adresse som brugernavn.

Hvis du er i tvivl om noget, så kig i Spørgsmål / Svar eller send en mail til shop@fsk.dk

Vi forbeholder os ret til ikke at gennemføre undervisningsholdene, hvis der er færre end 5 tilmeldinger pr. hold. Du vil da blive tilbudt et andet hold, eller du vil få pengene tilbage.