AquaCamp

Aqua Camp er en realitet

Furesø Kommune har bekræftet at vi kan gennemføre vores AquaCamps. Vi har modtaget Kulturministeriets særlige retningslinjer for sommercamps og det har givet os mulighed for at åbne for få ekstra pladser.

Vi ser frem til at kunne afholde vores AquaCamps og give en masse børn en sjov og aktiv start på sommerferien.

Er du barn i alderen 6-12 år og glad for vand og svømning, så har du måske lyst til at tilbringe tid i din skoleferie sammen med andre svømmeglade børn.

Farum Svømmeklub afvikler hvert år AquaCamp i påsken og de 2 første uger af skolernes sommerferie

Rema1000AquaCamp

AquaCamp i Sommeren
5 dage fra mandag til fredag

Uge 27 > Tilmelding
29.-3. juli 2020
Tilmelding lukket
Pris 1.450 kr

Uge 28 > Tilmelding
6.-10. juli 2020
Tilmelding lukket
Pris 1.450 kr

Rema 1000 AquaCamp er et tilbud til børn i alderen 6-12 år, med dage fra 9.00-15.00 med svømmeundervisning og en masse andre aktiviteter i vand – Vi er i svømmehallen 2 gange om dagen. Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi aktiviteter udenfor eller indenfor afhængig af vejret. Alle kan deltage, både nybegyndere og øvede.

Konceptet er udviklet af Dansk Svømmeunion og sponsorers af Rema 1000 og Trygfonden. Campen afholdes i Farum Svømmehal og ledes af klubbens uddannede instruktører.

Du behøver ikke at være medlem af Farum Svømmeklub for at deltage i vores AquaCamp.
Du kan deltage fra du er fyldt 6 år.