AquaCamp

Rema1000AquaCamp

Er du barn i alderen 6-12 år og glad for vand og svømning, så har du måske lyst til at tilbringe tid i din skoleferie sammen med andre svømmeglade børn.

AquaCamp i Påsken
Uge 15, 6.-8. april 2020 (3 dage)

AquaCamp i Sommeren
Uge 27, 29.-3. juli 2020
Uge 28, 6.-10. juli 2020

Du behøver ikke at være medlem af Farum Svømmeklub for at deltage i vores AquaCamp.
Du kan deltage fra du er fyldt 6 år.

Rema 1000 AquaCamp er et tilbud til børn i alderen 6-12 år, med dage fra 9.00-15.00 med svømmeundervisning og en masse andre aktiviteter i vand – Vi er i svømmehallen 2 gange om dagen. Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi aktiviteter udenfor eller indenfor afhængig af vejret. Alle kan deltage, både nybegyndere og øvede.

Konceptet er udviklet af Dansk Svømmeunion og sponsorers af Rema 1000 og Trygfonden. Campen afholdes i Farum Svømmehal og ledes af klubbens uddannede instruktører.

Farum Svømmeklub afholder følgende AquaCamp i løbet af året:
Påsken i 3 dage (mandag til onsdag)
De 2 første uger i sommerferien (mandag til fredag)