Farum Cup 2020

LiveTiming Stævnerekorder

FARUM CUP 2020 er aflyst!

Med baggrund i den usikre tid grundet covid-19, har Farum Svømmeklub besluttet at aflyse årets Farum Cup.
Det vil gøre det vanskeligt at forberede et tilfredsstillende stævne og samtidig med usikkerhed i om stævnet praktisk kan gennemføres.

Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over at må træffe denne beslutning. Vi var meget opsat på at give alle deltagere en fantastisk oplevelse med vores nye tiltag. Nu ser vi fremad og lægger alle kræfter i forberedelsen af Farum Cup 2021, der giver håb for endnu flere spændende tiltag.

De forhåndstilmeldte klubber har fået besked på mail til klubbernes kontaktperson.

Farum Svømmeklub inviterer den 29.-31. maj 2020 til det 23. Farum Cup.

• Pengepræmier for over 15.000 kr.
  • Træner og leder lounge
  • Omega trackstart og rygstartsbøjler
  • El-tid og LiveTiming

Senior- og juniorsvømmere med indledende og finaler. Årgangssvømmere med sit eget stævneafsnit lørdag og søndag på 3-4 timer.

Nyt i 2020 er ...

• Forhøjet pengepræmier i FINA point konkurrencen og for stævnerekorder
  • Ekstra konkurrence for årgangssvømmere, der afvikles i finaleafsnittet for senior og junior
  • Frokost til trænere og ledere (mod bestilling)

Bemærk: Stævnedatoen flyttes efter 22 år.
Vi har valgt at flytte stævnet med afsæt i ændringer i mesterskabskalenderen og konfirmationerne i første weekend i maj.

Løbsfiler vil være tilgængelige på Svømmetider senest 1. marts 2020

Tilmeldingsfrist

Forhåndstilmelding senest 1. marts 2020
Anmeldelse senest 3. maj 2020.

Forhåndstilmeldte klubber har fortrinsret.
Ved forhåndstilmelding sendes forventede antal starter fordelt på senior/junior-stævnet og årgangsstævnet.

Forhåndstilmeldte klubber (opdateres løbende)

Farum
Frederikssund