Regler for udmeldelse og refusion

Kontingentet for deltagelse på hold i Farum Svømmeklub består af et Medlemskontingent og et Aktivitetskontingent. Reglerne for refusion af de to er forskellige.

Ved tilmelding betales et samlet beløb der inkluderer både Medlemskontingent og Aktivitetskontingent.
Medlemskontingentet fastsættes årligt af generalforsamlingen og udgør for tiden 200 kr.

Udmeldelse

Skal ske skriftligt, enten pr. email eller pr. brev.
Brev til: Farum Svømmeklub, Farum Park 20, 3520 Farum

Medlemskontingent

Kontingentet gælder for hele sæsonen og refunderes ikke ved udmeldelse.

Aktivitetskontingentet

Ved udmeldelse inden den 31. december i sæsonen refunderes halvdelen af aktivitetskontingentet. Ved udmeldelse efter 1. januar i sæsonen refunderes aktivitetskontingentet ikke.

Udmeldelse i forbindelse med sæsonstart

Ved udmeldelse senest 14 dage før sæsonstart refunderes hele aktivitetskontingentet.
Ved udmeldelse fra 1-14 dage før sæsonstart refunderes 75% af aktivitetskontingentet.

Administrationsgebyr

I forbindelse med refusion og udmeldelse opkræves et administrationsgebyr på 100 kr.
Administrationsgebyret opkræves pr medlem.

Fortrydelseret

Du har 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra tilmeldingstidspunktet og bortfalder når du deltager første gang. Ved brug af fortrydelsesretten refunderes hele beløbet både medlemskontingent og aktivitetskontingent, og uden administrationsgebyr.