Dobbelt EM bronze til Ottesen

emilieogjeanette1200x600

I aftenens EM finale vandt Jeanette Ottesen bronze i 50m fly. Hun deler bronzemedaljen med landskvinde Emilie Beckmann.

Kun få minutter senere vandt Jeanette endnu en bronzemedalje sammen med det danske mixhold i 4x50m holdmedley.

Stort tillykke til Jeanette og det danske hold!

Foto Patrick Kraemer/Dansk Svømmeunion

Læs Politikens artikel om den flotte og historiske sejr.

Medaljer på første dagen ved DM

DM K 2019Når DM i Esbjerg skydes igang torsdag er det uden Jeanette Ottesen. Jeanette deltager i World Cup serien og konkurrerer i kommende weekend i Doha.

6 seniorsvømmere stiller til start ved DM

Philip Greve
Kevin Witt Christensen
Thomas Bech
Sofia Altoft
Sophie Amalie Schøn
Stine Saaby Schmidt

Følg resultaterne på hjemmesiden og på LiveTiming.dk

Torsdag lægger vi ud med Philip og Kevin i deres primær løb. De forventes at konkurrere med om podiepladserne. Philip i 50m bryst og Kevin i 100m fri.

Resultater

Philip sølv i 50 bryst
Kevin bronze i 100 fri
Sophie blev nr 12 i 50 ryg

12. plads til både Kevin i 200 fri og Sophie i 50 fri

Kevin svømmede sig til en 4. plads i 50 fri i ny personlig rekord
Det blev til en 10. plads til Sophie i 50 fly, efter en omsvømning om plads i B-finalen.

Søndag
Philip vandt bronze i 100 bryst, hvor han lykkedes med taktik om at svømme med 9 færre armtag end i det indledende løb.
Kevin blev nr. 4 i 50 ryg
Sofia blev nr. 10 i 100 fri

Stærkt DM Junior

langbane 2018

DM for juniorer begyndte torsdag 31. oktober i Vejle. Farum Svømmeklub er repræsenteret med 7 juniorsvømmere.

Følg resultaterne på hjemmesiden og på livetiming.dk

Resultater opsummeret :
  13 personlige rekorder
  1 A-finale
  2 C-finaler
  2x senior klubrekord
  4x junior klubrekord

Dagmar Boeck forbedrede torsdag formiddag junior klubrekorden i 100m bryst med næsten 4/10 sekund. Igen i aftenens C-finale forbedrede hun sin egen nye rekord med yderligere 1 sekund. Klubrekorden i 100m bryst for junior piger lyder nu 1.12.77

På sidste dagen blev det til en 6. plads til Dagmar Boeck i 50m bryst finalen. Tiden i indledende var ny senior klubrekord og den blev forbedret yderligere i finalen til 32.77.
Vi var også repræsenteret i drengenes 100m bryst C-finale med Frederik Jørgensen.

Danish Open og DJM

danishopen 2019

Følg Farum svømmerne når de skal konkurrere ved Danish Open og Danske Junior Mesterskaber i Taastrup Svømmehal fra den 5.-9. april.

Indledende hver dag kl. 09.30-13.00
Finaler hver aften med
B finaler kl. 17.00 og A finaler kl. 18.30

livetiming.dkSuperLive (Videostreaming)

Jeanette Ottesen er skiftet til Farum Svømmeklub

Jeanette Ottesen, Foto: Mads HussingJeanette Ottesen har valgt at fortsætter karrieren i Farum Svømmeklub mod OL i Tokyo 2020, som vil være Jeanettes femte OL. Frederiksborg Amts Avis har talt med Jeanette og cheftræner Claus Buus om klubskiftet. Det er der kommet 2 artikler ud af.

Læs de 2 artikel her

(kræver abonnement eller køb af 24 timers adgang)

Klubmestre fundet og årspokaler overrakt

FSKlogo 510x300Klubmesterskab blev afviklet søndag den 3. februar 2019

Se hvem der blev klubmester her

I forbindelse med hædring af klubmestrene blev der uddelt svømmenåle, årets klubrekorder blev fejret og årspokaler 2018 blev overrakt.

Årets Svømmer blev Philip Greve
Årets Kammerat blev Scott Steenberg