Udskriv

Spørgsmål og svar

.

Her finder du svar på en del af de spørgsmål, som ofte bliver stillet.
Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, så kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Sæsonen 2018-2019 starter mandag den 3. september 2018 og slutter søndag den 16. juni 2019.
Ferier, helligdage og andre undervisningsfri dage kan ses i ferieplanen.
Du modtager en kvittering på mail, når du har betalt. Du kan se din tilmelding ved at logge ind med din profil på holdtilmeldingssiden og vælge 'Mine tilmeldinger' fra brugermenuen.
Du kan betale med de fleste kreditkort.
Nej, Farum Svømmeklub har hverken søskenderabat eller familiekontingent.
I løbet af hele sæsonen er der mellem 35 og 37 undervisningsdage. Det afhænger af placeringen af diverse helligdage, ferier og lukkedage grundet aktiviteter i svømmehallen. De dage, hvor Farum Svømmeklub eller andre aflyser undervisningen grundet eksempelvis stævner er medregnet i ovennævnte tal. Der er ingen forskel i kontingentindbetalingen.
Er holdet du ønsker at tilmelde fyldt op, kan du købe plads på venteliste til holdet. Tilmeldingssystemet styrer automatisk ventelistepladser. Bliver der en ledig plads vil du modtage en email, hvorefter du har 24 timer til at tilmelde dig holdet ellers går pladsen videre til nr. 2 på ventelisten. Du kan altid logge ind med din profil og framelde dig en venteliste.
Skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og forhør dig om mulighederne. Vi svarer normalt inden for 1 uge.