Sæsonen udvides til 26. juni

efteraarsferie

Regeringen har forlænget de gældende restriktioner foreløbigt til 7. februar 2021.

Med baggrund i regeringens nylige forlængelser af nedlukningen, udvides svømmesæsonen til og med lørdag den 26. juni 2021.

Pas på jer selv og hinanden.

Vi ser frem til at komme tilbage i vandet

Juleferie forlænget til 17. januar

efteraarsferieFørste svømmedag i 2021
bliver mandag 18. januar

Regeringen har forlænget de gældende restriktioner foreløbigt til 17. januar 2021. Det indebærer at Farum Svømmehal fortsat vil være lukket og at vi derfor ikke kan genoptage vores klubaktiviteter før mandag 18. januar.

Pas på jer selv og hinanden.

I ønskes alle et lykkebringende nytår

Juleferie fra 9. december

efteraarsferieOnsdag den 9. december går vi på juleferie til 3. januar 2021

Som led i regeringens nye corona retningslinjer, lukkes Farum Svømmehal fra og med 9. december til og med 3. januar. Det betyder at Farum Svømmeklub må gå tidligt på juleferie.

Pas på jer selv og hinanden.
Vi glæder os til at se jer alle fra mandag den 4. januar 2021.

I ønskes alle en glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår

Sæson 2020-2021

tilmelding

Tilmelding er fortsat åben

Flere hold er fuldt booket, men der er stadig ledige pladser

Se sæsonprogram
Gå til "Holdtilmelding"

Ved tilmelding bedes du orientere dig om vores gældende retningslinjer under corona info.

Vores hold og undervisning er tilrettelagt, så vi på en forsvarlig måde kan gennemføre vores aktiviteter og samtidig begrænse smittespredning af COVID-19 mest muligt.

Vi følger Dansk Svømmeunions og Furesø Kommunes retningslinjer i samarbejde med Farum Svømmehals personale.